Energiereiniging

Heb je het gevoel dat de energie op jullie werkplek niet klopt ?

Of verhuist een werknemer van bureau of werkplek en zou je graag de energie van de collega die er eerst zat willen opruimen zodat de nieuwe collega met een schoon schip te beginnen ?

 

Dan kan ik iets voor jou doen, met een energie reiniging.

Neem contact op via email en we gaan kijken wat en hoe.

Betaling is in dit geval achteraf, dan weet ik pas hoeveel tijd ik eraan heb besteed.

 

Groeps/Bedrijfs-Zielsafstemming

Dit kan ook op een groep, een Groeps-Zielsafstemming, dan stem ik af op de energie van een groep collega's, een bedrijf of anders samenwerkenden. Om te kijken waar het onderlinge proces niet loopt en waarom niet.

 

Vragen die er zijn neem ik mee en we gaan zien waar antwoorden komen en waar niet. Het grote voordeel van een Zielsafstemming is dat men niet naar mij toe hoeft te komen. Het kost geen tijd in de bus en een wachtkamer. Het kan allemaal gebeuren op de tijd die wordt aangegeven op energetisch niveau.

 

Menige kreukel in een groepsproces kan hiermee gladgestreken worden. Alleen het luisteren is vaak al genoeg, maar er komen ook oplossingen naar voren of handvatten hoe iemand verder kan.

 

Reiki

Een Reikibehandeling kan gegeven worden aan ieder mens. En voor stroef lopende processen binnen een groep mensen kan Reiki gestuurd worden naar dat proces. Dat geldt dus ook voor een groep collega's of een bedrijf.