Wat is Reiki en wat kan het voor je doen?

Reiki is een helingswijze uit Japan, die werkt via handoplegging. Het brengt balans in lichaam en geest. Reiki betekent universele levensenergie. Die energie zit in ieder van ons en die kan ingezet worden voor heling. De behandelaar vraagt aan Reiki om het zelfhelend vermogen van degene die behandeld wordt aan het werk te zetten. Reiki maakt dat je je lichter voelt, meer in balans, er is meer bewustzijn, om maar een paar dingen te noemen. Het laatste maakt dat het bos veel heerlijker geurt, je ziet tijdens wandelingen en fietstochten dingen die je eerst niet zag. 

 

De traditie die ik volg is Usui Shiki Ryoho Reiki.  

(Japans voor het Usui-systeem van natuurlijk genezen)

Een Reikibehandeling kan gegeven worden aan ieder mens en (huis)dier. Reiki kan ook op afstand gegeven worden, de behandeling gaat dan via de energie. Geen bezoek aan de praktijk en dat scheelt reistijd en eventueel ongemak, vooral voor kinderen. En echt, het effect is precies hetzelfde.  

Wil je meer in balans door het leven gaan ? 

Wil je met meer bewustzijn door het leven gaan ?

Wil je je lichter voelen ?

Zoek je heling van lichamelijk of geestelijk letsel ?

 Dan is Reiki iets voor jou !! 

 

Probeer het eens met een Korte Reiki-(Afstands)behandeling voor € 30,00. 

De andere tarieven en hoe je een aanvraag doet vind je op de pagina 'Contact / Tarieven'.

Omdat Reiki zo universeel is, is het met alle gangbare therapieën en ook reguliere geneeskunde te combineren. Genezing kan versnellen als je Reiki ontvangt en zelf kom je tot rust wat ook een positieve factor is. Er zijn geen contra-indicaties bij Reiki: je kunt het in alle situaties veilig ontvangen.  

Nog even dit

Ik geef nog even duidelijk aan dat ik geen arts of psycholoog ben die zomaar iedereen kan ‘genezen’. Bij klachten adviseer ik je om absoluut contact op te nemen met je (huis)arts. Een Reikibehandeling een hele gewenste aanvulling zijn en ondersteunend werken, maar is nooit plaatsvervangend.