Reiki is een helingswijze uit Japan, die werkt via handoplegging. Het brengt balans in lichaam en geest. Reiki betekent universele levensenergie. Die energie zit in ieder van ons en die kan ingezet worden voor heling. De behandelaar vraagt aan Reiki om het zelfhelend vermogen van degene die behandeld wordt aan het werk te zetten. Reiki maakt dat je je lichter voelt, meer in balans, er is meer bewustzijn, om maar een paar dingen te noemen. Het laatste maakt dat het bos veel heerlijker geurt, je ziet tijdens wandelingen en fietstochten dingen die je eerst niet zag. 

 

Een Reiki-Afstandsbehandeling kan gegeven worden aan ieder mens en (huis)dier.  

De traditie die ik volg is Usui Shiki Ryoho Reiki.  (Japans voor het Usui-systeem van natuurlijk genezen)

Wil je meer in balans door het leven gaan ? 

Wil je met meer bewustzijn door het leven gaan ?

Wil je je lichter voelen ?

Zoek je heling van lichamelijk of geestelijk letsel ?

 Dan is Reiki iets voor jou !! 

 

Ik bied een Reiki-Afstandsbehandeling aan vanaf € 30,00. 

Omdat Reiki zo universeel is, is het met alle gangbare therapieën en ook reguliere geneeskunde te combineren. Genezing kan versnellen als je Reiki ontvangt en zelf kom je tot rust wat ook een positieve factor is. Er zijn geen contra-indicaties bij Reiki: je kunt het in alle situaties veilig ontvangen.

Ik ben ingewijd in de Eerste en Tweede graad Reiki door Reikimaster Rebecca Bredenhof. Mijn dagelijkse beoefening via de zelfbehandeling heeft mij zeer veel gebracht, zoals ook gehoopt. Lees hier over mijn eigen ervaringen met Reiki.