Commentaren: 13
 • #13

  Inge van Zijderveld-Manders (maandag, 12 juni 2023 11:59)

  Ik ben gister begonnen aan een 5-daagse Reiki behandeling van Tabine Zoethout.
  Tabine is een intuïtief en spiritueel coach.
  Dit is de 2e keer dat Tabine mij deze behandeling geeft.

  Ik heb de ziekte van lyme. Ben meer dan moe, veel pijn, gewrichtsontstekingen, sierspasmes, spierpijnen, hartkloppingen, hartritmestoornissen en iedere prikkel is er één te veel. En heb veel moeite met accepteren van het ziek zijn en het inleveren daar van.

  De eerste keer heeft de behandeling mij echt heel goed gedaan. Ik had echt minder pijn en kon het allemaal wat beter hendelen.
  Ik voelde me tijdens de behandeling ook erg ontspannen en warm voelen.

  Nu was gister dus weer de eerste keer van deze 5-daagse Reiki behandeling.
  Ik ben gister ontspannen in slaap gevallen en heb aan één stuk door geslapen tot 04:20 uur. Vanaf toen erg veel last gehad van spiertrekkingen/spasmes/krampen en ben nu ook heel erg moe. Heb ook nog last van trillingen in mijn benen maar kan wel goed mijn rust nemen en redelijk ontspannen.
  Ben benieuwd wat de komende dagen mij gaan brengen!

  Tabine geeft mij deze behandeling op afstand omdat het voor mij niet mogelijk is om naar haar toe te gaan.
  Maar ondanks dat we zowat 250 kilometer verwijderd zijn van elkaar voel ik haar kracht, de warmte en haar aanwezigheid.
  Tabine is een erg warme, vriendelijke en lieve vrouw die mijn leven met haar behandelingen weer een beetje mooier en dragelijker maakt!

  Dank je wel, lieve Tabine �

  Lieve groetjes Inge�

 • #12

  Dona (dinsdag, 19 oktober 2021 10:03)

  Er zijn engelen op aarde en jij bent er één van!

 • #11

  M De Koning (dinsdag, 17 augustus 2021 18:37)

  Ik heb al een aantal mooie zielsafstemmingen laten doen door Tabine en met succes. Ik was blij dat ik oplossingen voor mijn lieve zoontje kreeg die moeilijk tot niet kon praten destijds. En ook omgaan met de rouw. Bedankt Tabine!

 • #10

  Diana Ryman (woensdag, 03 februari 2021 18:49)

  Ik had een Reading luisterkind gewonnen bij Tabine, wat een geweldige Reading iets wat voor mij een hoop duidelijk heeft gemaakt en waar ik nog aan bepaalde punten aan dingen kan werken.
  Als je jezelf een mooi cadeau wilt geven, is dit zeker een aanrader.
  Ik ben de afgelopen jaren aardig aan het groeien spiritueel maar ook persoonlijk maar in sommige dingen bleef ik wat hangen, door de Reading zijn sommigen dingen daardoor juist duidelijker geworden.
  Dankjewel lieve Tabine
  Gr Diana

 • #9

  Maria Migchelbrink-Spinola (dinsdag, 17 december 2019 05:52)

  Ik ben geopereerd en was heel zenuwachtig hiervoor. Ik heb een reiki behandeling op afstand gedaan bij Tabine. Op weg naar het ziekenhuis, voelde ik me heel erg rustig en kalm. Uiteraard was ik wel zenuwachtig eenmaal in de operatiekamer, maar het viel mee. Ik denk dat zonder de reiki was het erger geworden. De spanningen van de operatie en de drukte in de week hebben me ziek gemaakt. Zoals Tabine zei, reiki maakt veel los. Inderdaad. Alles rustig laten komen.
  Dit was zeker een aanrader!

 • #8

  will en riny. (donderdag, 17 mei 2018 17:54)

  tabine wij willen jouw heel erg bedanken voor de mooie reiki/ luisterkind, voor ons en voor ons hondje benzy! we hopen dat je dit nog lang mag doen, En dat wij nog lang van jou mogen genieten van dit mooie gebeuren! wij zijn trots op jou, en hopen dat er nog meer mensen van jou mogen genieten! Vr gr Zussen Wolfslag.

 • #7

  Diana (dinsdag, 30 januari 2018 09:41)

  Een reiki behandeling gehad op afstand.
  Wonderbaarlijk zat ze op de goede plek met een kloppend advies! Was er super blij mee!

 • #6

  Rebecca Bredenhof (dinsdag, 25 juli 2017 11:10)

  dank je wel Tabine, voor de 4-dagen Reikibehandeling die ik van je mocht ontvangen. echt een cadeautje! jouw zomeraanbieding kwam op het moment, dat ik aan het voelen was wat me zou kunnen dienen bij het verlichten van mijn bekkenpijn. ook al werd dit de eerste behandeling heftiger voelbaar, na een paar uur werd het al rustiger. en de volgende dag waren er uren dat ik geen pijn meer voelde, om vervolgens (bijna) geheel te verdwijnen. daarnaast was het gewoon heerlijk! dus nogmaals dank voor je tijd en liefdevolle aandacht. zou mooi om te zien wat je nu doet voor anderen, nadat Reiki eerst zoveel voor jou heeft gedaan. en dat ik daar getuige van mocht zijn:)

 • #5

  Marliecke Kwast (maandag, 10 juli 2017 11:47)

  Toen ik het plots het hardste nodig had, wás Tabine er voor mij. Zonder afspraak, op een raar tijdstip, kon zij mij via Reiki de rust en het vertrouwen teruggeven die ik op dat moment zo nodig had. Er zat een fysieke afstand tussen ons van 250 km maar ik VOELDE haar kracht, goedheid en vriendelijke intenties. dank je wel Tabine! Wat heb jij mij een wonderlijke en fijne ervaring gegeven waar ik mijn leven lang op kan terugkijken en terugpakken!

 • #4

  Sifra (maandag, 02 januari 2017 23:41)

  Tabine heeft mij lichtheid en meer rust gegeven in een tijd dat ik het enorm nodig had. Ze vertelde mij ook duidelijk wat ze voelde en dat vond ik erg fijn.
  Tabine weet duidelijk wat ze doet en ze doet dit met liefde.
  Ik beveel haar van harte aan!

 • #3

  Dani Banany (donderdag, 22 december 2016 13:54)

  Ik heb gebruik gemaakt van de decemberactie omdat ik me heel zwaar en down voelde, ik ervaar na de behandelingen van Tabine een veel lichter gevoel en meer "ruimte" in m'n lijf. Ik kan Tabine van harte aanbevelen

 • #2

  Rebecca (woensdag, 23 maart 2016 18:31)

  Lieve Tabine , wat gaaf! Gefeliciteerd met je mpoie site en prachtig om je eigen Reikiverhaal te lezen.
  Wil het graag ook op mijn site zetten. Maar je hebt nog een ninterview met Anne, dus misschien kan het ook een link naar het verhaalnop jouw site worden. We gaan zien. Voor nu.....heel veel succes en ik wens iedereen toe jouw helende handen te ervaren. Lieve groet, Rebecca

 • #1

  Esther Mollema (zaterdag, 09 januari 2016 21:53)

  Ik wens je heel veel succes, plezier en positieve energie in je praktijk Tabine!