Ik, Tabine Zoethout, leef vanuit mijn warm en liefhebbend hart.

Ik leef mijn eigen leven in sprankelend licht.

Ik stem af op mens, dier of systeem om licht en zuiverheid te brengen.

Zodat iedereen kan leven in sprankelend licht.


Mijn naam is Tabine Zoethout, geboren in 1964 en na wat omzwervingen in het westen in het Gooi ben ik na vele jaren weer terug bij mijn Friese roots en dat bevalt uitstekend. Ik woon aan de prachtige Dokkumer Ee en geniet van alle levendigheid op het water. Ik heb het grote geluk om twee geweldige banen te mogen hebben. Werken in mijn praktijk en daarnaast een hele fijne baan als Schadebehandelaar bij Interpolis. In  beide banen ondersteun ik mensen, echt mijn ding. Mijn praktijk startte ik in januari 2016 en sinds april 2022 werk ik bij Interpolis. Beiden hoop ik nog heel lang te kunnen doen.  

 

Ik verbind mij met een persoon, dier of een (familie)systeem om licht te laten schijnen op wat er speelt zodat er van daaruit een verschuiving of beweging komt. Daarna kan de persoon, het dier of het (familie)systeem weer zelf verder. Dan kan ik de verbinding weer verbreken en vertrouw ik op het zelfhelend en zelfregulerend vermogen van mens, dier en (familie)systeem. Ik stem af in zuiverheid zodat ze die vermogens weer zelf in kunnen zetten en een ieder zelf de stappen kan zetten om weer stralend door het leven te gaan.