Ik ben Tabine Zoethout, geboren in 1964 en na wat omzwervingen in het westen en het Gooi ben ik na vele jaren weer terug bij mijn Friese roots en dat bevalt uitstekend. Ik woon aan de prachtige Dokkumer Ee en geniet van alle levendigheid op het water. Ik heb het grote geluk om twee geweldige banen te mogen hebben. Werken in mijn praktijk en daarnaast een hele fijne baan als Schadebehandelaar bij Interpolis. 

 

Ik ben ingewijd in de Eerste graad van Reiki  in april 2008 en in de Tweede graad in april 2009. Ik ben ingewijd door Reikimaster Rebecca Bredenhof van Reikicentrum Zijn in Den Haag. Mijn dagelijkse beoefening via de zelfbehandeling heeft mij zeer veel gebracht, zoals ook gehoopt. Lees hier over mijn eigen ervaringen met Reiki. Via een Reiki-collega leerde ik de Luisterkind-methode van Diana Hendriks kennen en ik heb dat bijna 5 jaar met veel plezier gedaan. De mooiste afstemmingen mogen maken. Inmiddels doe ik dit op geheel eigen wijze en noem  het een Zielsafstemming.  

 

Begin 2016 ben ik mijn eigen praktijk gestart omdat ik ieder levend wezen

een gelukkig en stralend leven gun.