Een Zielsafstemming is simpelweg gezegd een gesprek via de energie met de ziel van mens of dier. Op een onbewust en energetisch niveau luister ik naar wat die ziel te vertellen heeft. Ik schrijf alles op wat er gezegd wordt en wat ik zie aan beelden, echt alles en zet dat uiteindelijk in een email naar de aanvrager. Een kind heeft op dit niveau dezelfde woordenschat als wij en kan jou dus heel veel vertellen wat in het hier en nu nog niet lukt. Vooral bij een kleintje of een baby nog in de buik is dat prachtig voor de ouder(s).

 

Ik geef hiermee een stem aan:

  •  De ziel van iedereen van 0 - 100 (Kinderen vanaf 12 jaar moeten zelf toestemming   geven) 
  •  Kinderen die nog geboren mogen worden   
  •  Mensen die niet meer kunnen verwoorden wat er in haar/hem omgaat, bijvoorbeeld   door een ziekte, dementie, verstandelijke beperking of coma
  •  Overleden dierbaren
  •  (Huis)Dieren

Vragen die er zijn neem ik mee en we gaan zien waar antwoorden komen en waar niet. De ziel waarop ik afstem bepaalt waaraan gewerkt gaat worden. Het grote voordeel van een Zielsafstemming is dat degene waarop ik afstem niet naar mij toe hoeft te komen. Het kost geen tijd in de bus en een wachtkamer. Voor een kind is dat helemaal fijn, al dat enge gedoe overslaan. En voor mensen die zich moeilijk kunnen verplaatsen is het ideaal. Het kan allemaal gebeuren op de tijd die de ziel van de persoon of het dier zelf aangeeft op energetisch niveau. Menige kreukel in een mensen-, dieren- of gezinsleven kan hiermee gladgestreken worden. Alleen het luisteren is vaak al genoeg, maar er komen ook oplossingen naar voren of handvatten hoe iemand verder kan. 

 

Onder deze link vind je meer informatie over de  Zielsafstemming.