Een Systeem-Afstemming kan een oplossing bieden voor kleine en grote kreukels in jouw systeem, dat is jouw gezin, groter familieverband inclusief meerdere generaties, of zelfs een groep collega’s of een bedrijf. Dit gaat niet om de afzonderlijke personen, maar het systeem op zich.

 

Op een onbewust en energetisch niveau luister ik naar wat het systeem te vertellen heeft. Ik schrijf alles op wat er gezegd wordt en wat ik zie aan beelden, echt alles en zet dat uiteindelijk in een email naar de aanvrager. Zo kunnen we ontdekken waarom gezinsleden, familieleden of collega's het niet met elkaar kunnen vinden. Waar zitten de botsingen en waarom. Waar zit de kink in het groepsproces. Vragen die er zijn neem ik mee en we gaan zien waar antwoorden komen en waar niet. 

 

Menige kreukel in het samenzijn en proces binnen gezin, familie, groep kan hiermee gladgestreken worden. Alleen het luisteren is vaak al genoeg, maar er komen ook oplossingen naar voren of handvatten hoe men verder kan. Het kan duidelijkheid brengen over waaraan gewerkt mag worden, door wie en hoe. 

 

Onder deze link vind je meer informatie over hoe ik werk